Landelijke Opschoondag bij de Watertoren

Gepubliceerd op 15 maart 2019

23 maart slaan Stichting Groener Hengelo en Stichting In Wording wederom de handen ineen. Nu in het kader van de Landelijke Opschoondag. We gaan zoveel mogelijk zwerfafval verzamelen rondom het gebied van de Watertoren. We doen dit niet alleen voor de wijkbewoners en de natuur, maar ook voor Trashpackers (de organisatie van de inmiddels wereldberoemde uit Hengelo afkomstige backpacker Tijmen Sissing, die onderweg tijdens zijn reizen zwerfafval verzamelt).

Organisatie Trashpackers heeft als doel om wereldwijd 100.000 vuilniszakken zwerfafval te verzamelen. Graag dragen we hier vanuit Hengelo een steentje aan bij! Als we klaar zijn met opruimen, maken we boven in de Watertoren een foto van de verzamelde zakken en zenden we deze in. Kom je ook? We verzamelen om 13.00 uur bij de Watertoren, waar de koffie klaar staat en de vuilniszakken klaar liggen om gevuld te worden. Al het materiaal is voorhanden.

Het leuke is: Tijmen is zelf ook aanwezig! Net als Rentmeester2050 en winnaar van het Groene Lintje: Maurice Beijk en vele anderen!

Locatie: Watertorenlaan 60, Hengelo.

Tijdstip: 13.00-17.00 uur. Laat ook weten dat je komt en like ons via: Facebookpagina Groener Hengelo