Park in Groot Driene uitbreiden

Gepubliceerd op 30 augustus 2018

We wandelen regelmatig in het parkje in Groot Driene, zou graag zien dat het groter wordt er zijn nog stukken grond die er wel bij aangetrokken kunnen worden ,en een voetpad naast het fietspad vanaf de zwavertsweg richting winkelcentrum, er is daar alleen maar een fietspad! Wij wandelen vanaf Klein Driene naar het parkje je loopt dan altijd op het fietspad alwaar het druk is met scooters, fietsers, scootmobiels, voor de wandelaars is dat allemaal niet prettig, ook niet voor de mensen met een rollator die ook de ruimte nodig hebben. Er is nog ruimte genoeg naast het fietspad .

  • Christa Koppelman
  • Klein Driene

Wie heeft het groenste idee van Hengelo?!

Om meer aandacht te vragen voor duurzaamheid en lokale groene initiatieven organiseert Stichting Groener Hengelo met de Groene Loper Hengelo de tweede editie van het evenement ‘Het groenste idee van Hengelo’ op donderdagavond 21 november 2019. Vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) zullen in Kulturhus Hasselo verschillende inspirerende sprekers aan het woord komen en een drietal bokalen en een geldprijs worden uitgereikt.

De prijsuitreiking bestaat uit drie onderdelen:

  • De uitreiking van een geldprijs van 500 euro en een wisselbokaal voor het groenste idee van Hengelo 2018
  • De uitreiking van een wisselbokaal voor de meest duurzame inwoner van Hengelo
  • De uitreiking van een wisselbokaal voor de meest duurzame ondernemer van Hengelo.
  • Winnaars ontvangen naast de bokaal een cadeaumand met duurzame producten.

Stuur je groene idee in!

Het prijswinnende groenste idee en de meest duurzame inwoner/ondernemer worden gekozen door een onafhankelijke (expert)jury op gebied van duurzaamheid. Inwoners van de gemeente Hengelo kunnen tussen 9 oktober en 11 november hun groenste idee insturen.
JA, IK DOE MEE!

Voor meer uitleg over het evenement en de inschrijving?
Meer informatie

Stichting Groener Hengelo en de Groene Loper Hengelo organiseren het Groenste idee om zo de vele duurzame initiatieven die Hengelo rijk is meer in het zonnetje te zetten.