Steun ons met de Rabo Clubkas Campagne!

Gepubliceerd op 30 april 2018

Tijdens de politieke markt van 25 april over de energietransitie in Hengelo lichtte Peter Waldt ons nieuwe BEMO-project toe. Stichting Groener Hengelo wil met BEMO (Buurt en Mobiliteit Overal) vervoer op maat bieden Een elektrisch gesloten golfkar voor bewoners door bewoners. Sociaal, maatschappelijk en duurzaam vervoer van deur tot deur.

Een website is nodig voor de communicatie. Kom in actie en steun onze stichting van 1 t/m 21 mei tijdens de Rabo Clubkas Campagne. Dan brengen wij u verder!

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Centraal Twente draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart naamloosntoe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Centraal Twente stelt € 125.000,- beschikbaar. Ook Stichting Groener Hengelo doet dus mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Stemmen

Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Centraal Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

naamloos2Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 125.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Groener Hengelo ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle klanten

Het is voor Groener Hengelo belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor ons BEMO-project dat bijdraagt aan duurzaam maatwerkvervoer in Hengelo! Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ons tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Centraal Twente.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/ct.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Groener Hengelo


        

Wie heeft het groenste idee van Hengelo?!

Om meer aandacht te vragen voor duurzaamheid en lokale groene initiatieven organiseert Stichting Groener Hengelo met de Groene Loper Hengelo de tweede editie van het evenement ‘Het groenste idee van Hengelo’ op donderdagavond 21 november 2019. Vanaf 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) zullen in Kulturhus Hasselo verschillende inspirerende sprekers aan het woord komen en een drietal bokalen en een geldprijs worden uitgereikt.

De prijsuitreiking bestaat uit drie onderdelen:

 • De uitreiking van een geldprijs van 500 euro en een wisselbokaal voor het groenste idee van Hengelo 2018
 • De uitreiking van een wisselbokaal voor de meest duurzame inwoner van Hengelo
 • De uitreiking van een wisselbokaal voor de meest duurzame ondernemer van Hengelo.
 • Winnaars ontvangen naast de bokaal een cadeaumand met duurzame producten.

Stuur je groene idee in!

Het prijswinnende groenste idee en de meest duurzame inwoner/ondernemer worden gekozen door een onafhankelijke (expert)jury op gebied van duurzaamheid. Inwoners van de gemeente Hengelo kunnen tussen 9 oktober en 11 november hun groenste idee insturen.
JA, IK DOE MEE!

Voor meer uitleg over het evenement en de inschrijving?
Meer informatie

Stichting Groener Hengelo en de Groene Loper Hengelo organiseren het Groenste idee om zo de vele duurzame initiatieven die Hengelo rijk is meer in het zonnetje te zetten.